Da satt man her igjen!

Jeg har enda ikke fått rydda å ordna på mitt kjære kontor. Jeg skulle ha vært på ikea å kjøpt kommode, men har ikke fått ræva mi gir. Da blir det til at jeg heller sitter ved kjøkkenbordet å holder på med ting. Det er mye jeg skulle ha gjort, men får ikke gjort det. Nå framover skal jeg også få malet gangen min, så jeg har mye på planen. Men må også kjenne litt hva kroppen min orker. Jeg som sagt fibromyalgi, som gjør at jeg kan ha veldig mye energi. Men så kan det plutselig si stopp, for kroppen min. At jeg ikke orker så mye. Men sånn er livet. Skulle ha vært flinkere til å lytte til kroppen, sånn innimellom.
Det er mye jeg skulle ha gjort, å ønsker å få gjort også. Jeg har fortiden lyst til å trene, men siden den jenta her har klart å tråkkeåover å få opp en gammel skade igjen. Så må mye fikes føre jeg begynne å trene igjen. Men det fikser seg for snille jenter, gjør det ikke det?


Men jeg håper du får en riktig fin onsdag, også fikser ting seg innimellom.

Eventyret fortsetter!

Som dere sikkert ikke vet, så har jeg vært igjennom en livstillsendring.

Det kommer et eget innlegg om det etterhvert!

 

 

Sommer og masse farger!

Kamera: Sony A68
Redigeringsprogram: PhotoScape X.

Hva har skjedd siden sist!

Det har vært veldig stille ifra meg, de siste ukene. Men slik er det.
Jeg har fylt 30, siden jeg skrev her inne. Men jeg føler meg ikke som en 30 åring, det gjør jeg ikke. Føler meg fortsatt at jeg er i 20 år.
Så jeg hadde en uke med feiring i mai, tenkt deg en hel uke.
Jeg var ganske sliten etter den uka, kan man si.

Ellers så har jo været, vært ganske bra nå.
Jeg har vært ganske mye ute, bare nøtte sola.
Vært mye med venner og familie de siste ukene.

Nå framover så skal jeg fikse til mere på kontoret/hobbyrommet, så jeg får brukt det til mere. Nå har jeg bare masse oppbevaring der inne.

Men jeg håper du får en helt knall onsdag videre 🙂