Trøtt start på uka!

Ja, da var det mandag igjen.
Merker virkelig det er mandag i dag, er trøtt og sliten etter en helt topp helg. Så hadde håpa at helga kunne ha vart litt lenger, for noen ganger så kommer mandagen så plutselig.
Ukas planer blir å trene, prøve å følge opp ukes meny som jeg har satt opp. Må få spist opp maten jeg har nå. Det er noe små ting som må kjøpes inn, men ja. Akkurat nå så har jeg fått gjort litt pirke arbeid på CV´n min også ser jeg meg rundt å tenker på hva jeg skulle ha fått gjort. Men kroppen å hode er virkelig ikke med i dag. Får vel gjøre det jeg orker, det er jo ryddig. Men det er liksom sånn som å sette på oppvaskmaskin, sette på en klesvask å gå ut med tomflasker m+ re opp senga. Noen ganger så må bare få et sprak i rompa. Noe jeg har fått gjort så langt i dag da å mandagen er fortsatt lang.


Tirsdag 14.03.23

Under skrivendestund så holder jeg på med middagen. Potene koker og gulerøttene koker, i dag så lager jeg laks med potetmos og gulerøtter til.
Er så dårlig på å bruke fantasien når det gjelder middag om dagen, prøver å bruke det jeg har i frysen, kjøleskapet og i skuffene. Ellers i dag så har jeg vært en tur ute med folk, veldig koselig å godt å komme seg ut å se andre. Jeg er litt usikker på om jeg skal ta meg en tur til treningssentre senere i kveld. Siden jeg har PT time i morra. Jeg får se hva det blir til, har sendt meld til en vennine å hørt om vi skulle gå tur i kveld. Men jeg får se hva ho svarer i hvertfall. Det her ble et veldig rotete innlegg, men jeg har liksom ikke så mye å gjøre om dagen. Jeg skal få begynte å sette meg ned å skrive ned, hva jeg ønsker å skrive om.
Jeg må komme igang med skriveinga igjen, så funker det som oftes.

Men jeg håper du får en riktig god tirsdags kveld.

Hvem har jeg blitt?

Nå ligger jeg rett på sofaen å ser på alle mot en.

Det som har skjedd i dag, var at jeg tok meg en tur på treningssentere. Hvem har jeg blitt ? Trener på en lørdag. Jaja. Var ihvertfall en grei økt, godt å få brukte kroppen å.

Du får ha en kjempeflott lørdag videre.

 

 

God morgen!

Bare stikker innom å ønsker deg en riktig god morgen/formiddag.
Jeg kom meg opp av senga til slutt, har virkelig fått en god natts søvn.
Fått i meg en god frokost, noe jeg virkelig trenger føre jeg drar på trening. Dagens trening blir stryke helkropp. Men føre jeg drar på trening må jeg nesten ha i meg et lite måltid til, ellers så havner jeg på en liten smell igjen. Gjorde det sist uke, der jeg hadde spist dårlig før trening. Så får å bli sværing trenger man næring.

Dagens frokost ble et rundstykke ifra funkygine, med hjertesalat, agurk, kyllingfilet paprika og majones. + et glass appelsin juice.

Nå blir det å se på rydderevolsjonen føre jeg stikker på trening. Senere i dag så skal jeg faktisk opp å spise middag hos mamma og pappa.

Jeg har et spørsmål er du klar.
Pleier du å sminke deg før du drar på trening ?
Å hvorfor ?


Hvem er jeg?

Nå er det lenge siden jeg har blogget på blogg.no. Så det her blir nok rart, men også spendene.

Hvem er jeg?
Jo, mitt navn er Ragnhild Marie. Men liker bare å bli kalt for Ragnhild.
Jeg er 29 år gammel, men blir 30 om noen få måneder.
Er fra Halden å bor i Halden.
Bor alene i en leilighet, som jeg stor trives i.

Det som du vil lese om her er min hverdag, trening og kanskje noe tips. Om psykisk helse og interør noe som jeg brenner veldig

Jeg er fortiden arbeidsledig, men skal prøve meg i arbeidslivet ganske snart.

Mine interesser er foto, natur, venner og familie også trening å kosthold.
Er jo veldig glad i mummi også, så har en del mummikopper kan man si.

Har en instagramkonto: Ragnhildmarie93